Help Me . Im Addicted To You M.I.N


Hai dear MIN ...
i miss you .... a lot .
even though you don't know how hard it will be without you
i just wanna say  please remember me just the way i am....never leave me ....
.be my one and only long live partner ...
Take good care of our relationship..never go away from me ....
the way you make me feel it just magical.

one moment i hated you ...
.but then seeing you with other girls makes me crazy..
NO ! You're mineeeee .and forever will be. (InshaaAllah)

Life is hard dear MIN but thats just life is ..
Allah makes all that cuz he knew your capability .
.you're a hard worker dear ....
 you have dream you have will and yes i have too
but dear MIN never forget the way you are when you're down
i love you so much that i won't want you to go...
I hope you'll stay even though you don't have the time for me...don't worry i trust you.... 
you're a great guy .
Dear , never forget me.... i want you to be apart of me..
im here for you..you make me feel better ... you turn my day from sadness to happiness
you make life is easier when you're there...
you took care of me...you sacrifices things that most guy won't do....
you just really make me happy MINthanks for everything...
i really hope you'll be the last . Amin ya rabbal alamin.
Make our relationship stay from now , beyond and too infinity :*

assalamualaikum M.I.N




Life....

Sunset.

I  just need some peaceful....
I just want a real feeling...
I just want to meet the right person...
Time to be mature ....
Face the fact of live ' Happy Ending Never Exist '
Live life while we can ....  Do the workship of islam while chances...
Make the right decision.. Learn from mistake !


But sometimes , i just wanna walk away from life ...
Do what people use to do .... have fun , forget about life, forget about fear,
party all night long.. but im a muslim . do what muslim did ...
we , muslim look for peaceful by prostration to Allah S.W.T


Dear Allah , i'm scared of this temporal world...
i don't know how i would survive . how my life turned out to be..
i'm scared Allah i'm scared of your test ..
I'm afraid that i'm too pursue about my ambiton that i will forget about DoomsDay
Dear Allah , save me Allah... Give me your blessing , your grace , sustenance
and protect me from negative things and ignorance ... save me ya Allah
only to you.. I prostration too , Allah .


Peaceful.....  i wonder if there's only peaceful in this world ?
i wonder how people just forget about the beyond world ...
i wonder how i could move on with my life ...
be successful , be a 'Soleha' daughter and stop making my parent dissapointed..
but how ? what if i couldn't achieve all that and i just died in that  faith..
Will anyone be there for me ? will they remember me ? even now i've been forgetten..
maybe thats just life...


Assalamualaikum...

Setiap Hari Aku Lalui Perasaan Ini T.T Boringgggggg

Assalamualaikum . Bosan k hidup macam ini . itulah ini lah . semuanya ANNOYING !maigosh pleaseeeeee . boringggggglahhhhhh hiduppppppp whyyyy ?201320132013201320132013201320132013201320132013 why won't you be my year ? :'(i just need you to be a lil gentle with me and make me a better person please .make me forget HIM , make me a good person , make me find someone , make me forget all the feelingthat really hurting me :'(*Sadfeeling* *nowplaying* Yuna - DanSebenarnya .... and Teman Pengganti - BlackOkayyyyy , terasa sangat lagu dia . macam !@#$%^& T.Ti want a goodlife not a sadlife ... kenapa awak muncul dalam hidup saya eah ?k dahhhhh memang aku ada cukewi but sorryy i can't love him like i love you :'D*sorry ayang :(* tapiiiii im happy with him but selalu aku rasa kehilangan engkau lah wehhh .CHOPPPPPPPPPPPPPPP ! asal aku post pasal kau ni ? oh yaaa .btw yesterday birthday awak.HappyBirthday ..... semoga bahagia .. don't forget me . K thankyouu bye ! tanak cakap pasal MR lagi .

*HappyFeeling* weeeeeeeeeeeeeeeee . lepak hari isnin hari tuh dengan Ayennnnnn , Caii Acap Khaii , wahai kaum adam di DUSUN TUA , korang memang best aku memang taleh berhenti lepak dengan korangGELAK gilagila wehhhh , serious now aku rindu kau gila . semalam bila call ayenn , maigosh buatkan aku rasa lagi na lepak nan korang . Caii , balik lahh langat cepat. nak lepak ramairamai lagi wehhh :( walaupun kita semua tak sama sekolah tapi kita still rapat kan ? Aneh ! but AWESOME . wuuuuuuu .. aku sayang korang wehhhh . keep in touch always :')

*FrustratedFeeling* Derrrrr , period pain serious buat aku FRUST ! taleh na focus belajar doeee .macam !@#$%^&* waaa rasa nak belasah jeeeee . eishhh . dah lah sakit tahap gaban , makan ubat hanyalah penahan sementara then nanti jadi balik K WTF ! again 2013 , be nice to me pleaseee ? give me some magical pleaseee . i need some magic in this life , DearGod , please help me , saya bukan orang yang begitu kuat , saya sanggup menempuh segala dugaan tapi tolong yaAllah , kau lindungi lah hati aku dari disakiti , tubuh ku dari tercedera , otak aku dari kesempitan dan banyak lagi :'D

Kepada semua yang aku pernah berbuatsalah kepada hamba allah tuh , aku mohon 10jari untuk korang maafkan aku , walaupun apa yang aku buat itu dengan SENGAJA or TAKSENGAJA aku harap korang dapat maafkan aku .. kepada DIA , please don't hate me after reading this and im sorry if i hurt you ....MR AS :') Thanks for bahagiakan akuu . aku bersyukur dtgnya kau dalam hidup aku untuk pengajaran yang sangat bermakna . aku harap di masa yang akan datang kita akan berbaik dan mulakan persahabatan yang baru .... DON'T FORGET ME, im begging ...